Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 7 al 13 de desembre

per Redacció, el 7 de desembre de 2022 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (2/5)
Portes uns dies amb poc temps lliure i això fa que hagis descuidat la teva relació amb algú molt especial. Aquesta setmana, has de mimar a aquesta persona abans que es pensi que sents indiferència. Vés amb compte: cal que li demostris que t’importa o pots arribar a perdre-la. 

TAURE (3/5)
Deixa d’esperar que les coses passin per si soles. No intentis planificar com anirà, com li diràs o què serà de vosaltres en un futur i actua! Dubtes massa i per això no t’atreveixes a fer el següent pas però només depèn de tu que les coses tirin o no endavant. Dia de la sort: 9.

BESSONS (2/5)
No t’has portat gaire bé amb algú que tens al voltant, que aprecies, i tot és per la imatge que això pugui projectar a la resta. Deixa de pensar en els altres, i fes les coses que sents quan les sents. Consell: No et conformis amb el que no t’omple i deixa’t portar més; com feies abans. 

CRANC (2/5)
Hi ha records que tens amb algú especial que encara et torturen i el pitjor de tot és, que si no els oblides, no podràs avançar i donar pas a gent nova. La vida passa molt de pressa i sembla que tu t’has conformat amb la que tens quan saps que vols i et mereixes més! Color: Vermell.

LLEÓ (2/5)
No tothom pot estar d’acord amb les decisions que prens, i per això, sovint no en prens cap. No estiguis pendent d’aquest algú i deixa de crear-te expectatives, de pensar si passarà alguna cosa més o si ho has de deixar estar. Consell: Pensa que, si ha de ser serà però deixa de ratllar-te.

VERGE (3/5)
Per no crear conflicte et guardes l’opinió i no expresses tot el que sents però la pilota es va fent més grossa i després no hi ha marxa enrere. En l’amor et passa el mateix, però pensa que si no parles, no sabrà què sents i no per dir-ho seràs més dèbil. Consell: Sincera’t sense por. 


BALANÇA (4/5)
Has conegut algú o recentment coneixeràs algú, amb qui parlar molt per Whatsapp i et farà sentir il·lusionat/da. No deixis perdre aquesta oportunitat per la por al desengany, però tampoc t’imaginis que serà la parella de la teva vida i que per fi l’has trobat. Dia de la sort: 8. 

ESCORPÍ (3/5)
Ets més sensible del que sovint vols demostrar i et costa una barbaritat confiar en la gent. Algú molt especial no està sent prou comprensiva o atenta com necessitaries, i això et desanima. Consell: Pensa que la comunicació és la clau per qualsevol relació afectiva (sigui o no formal). 

SAGITARI (3/5)
Quan veus una foto seva se’t regira tot, però no et permets el luxe de pensar “i si...” i imaginar-te al seu costat. No et tallis! No hi ha res dolent en fer-ho i sovint ens cal per valorar-ne les opcions. Consell: tampoc hi ha res dolent en sincerar-se sense garanties d’èxit.  

CAPRICORN (2/5)
Si estàs bé, no hi ha qui et pari, però quan estàs trist/a, ets molt pessimista. Tens sentiments que no has compartit amb ningú i això fa que no acabis de sentir-te bé. Consell: Si no ho exterioritzes, no el/la podràs oblidar perquè estàs en un punt mort.

AQUARI (3/5)
Estàs molt cansat/da i sents que a vegades et falten forces per ser tirar endavant les teves pròpies decisions. No siguis tant crític/a amb tu, tots la caguem en algun moment. Ja saps quina és la solució, així que decideix com tirar-la endavant i fes-ho. Afinitat amb: Escorpí.

PEIXOS (2/5)
Estàs ignorant tots els sentiments que et genera i el pitjor és que ho fas de manera conscient. No tinguis por en acceptar-los perquè només així seràs capaç de fer el pas. Sigui cap a on sigui però aquesta incertesa és la que fa que estiguis pels terres. Dia de la sort: 8.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: