Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 5 de desembre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 



Versió sense playbuzz
Noia, 19 anys
Ens vam fer mirades a l'Ikea de Sabadell, ja fa temps d'això, però t'asseguro que no m'he oblidat de tu. Jo anava amb el meu cosí petit i tu em vas mirar somrient-me. Ets entre ros i castany, alt.

Noia, 15 anys
Et vaig conèixer aquest estiu. La primera vegada que ens vam veure tu estaves jugant a bàsquet i vam creuar mirades. Des d'aquell dia em vaig enamorar de tu. Vam passar tot l'estiu al mateix campament i alguns cops et veia mirant-me i sé que els amics no es miren d'aquesta manera. El teu nom comença per M i el meu per G.

Noi, 15 anys
Tenim bastants amics en comú, però sense cap mena de dubte amb qui vull estar 24/7 ets tu. Ets d'altura mitjana, cabellera marró i uns ulls preciosos color avellana. Jo soc alt, porto ulleres i tinc els cabells i els ulls foscos. Ens coneixem de teatre i em vas tornar boig a la que et vas presentar. El teu nom comença per la M i el meu per la B...

Noia, 15 anys
Segurament no llegiràs això, però et vaig veure el dilluns 28 a la platja de Badalona. Hi havia una posta de sol preciosa i jo estava amb una amiga mirant-la i fent fotos. Jo portava una trena i tu crec que portaves una motxilla a l'esquena. Estaves al club nàutic i vas sortir a la terrassa. Vam intercanviar moltes mirades. Em vas atreure moltíssim. Si llegeixes això a veure si ens veiem un altre dilluns...

Noi, 18 anys
Ets morena, ulls marrons cabell llis i molt guapa. Ens coneixem des de fa uns cinc anys i entre nosaltres hi ha hagut alguna cosa aquest estiu... m'agradaria que ens fem més. Soc un any més gran que tu.

Noia, 14 anys
Ens coneixem des de fa molt, ja que anem al mateix esplai, però ho vas deixar durant un temps i aquest any has tornat. A l'esplai sempre intento sentir-me al teu costat i de moment sempre ens posen en el mateix grup. Ets un noi mig ros amb ulls marrons. El teu nom comença per O. Si saps que soc, obra'm.

Noia, 19 anys
Et vaig veure en el ferrocarril (la S1 concretament) direcció Plaça Catalunya, però recordo que tu vas baixar a Sarrià. Ets un noi alt, ros, que portava una guitarra a l'esquena i una bossa gran de plàstic a la mà. Anaves amb 3 amics més, un noi i dues noies, em vas cridar moltíssim l'atenció i tens un somriure preciós.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: