Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 7 de desembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Aquest any, durant segon de batxillerat he tingut moltes fantasies sexuals durant les classes amb dos nois. Aquestes fantasies van arribar al punt que a classe moltes vegades estava calenta. Fins i tot, algun cop he arribat a somiar en fer un trio amb aquests dos nois de la classe.

Noia, 16 anys
Les meves amigues sempre em veuen com de santa i tot això i que no faig res relacionat amb tema sexe, masturbació..., ja que no me liat amb ningú i tinc 16 i no parlo amb cap. Total, que el que no saben és que quasi cada dia em masturbo amb un aparell de massatge que tinc a casa que vibra i que miro sovint porno i m'agrada fer poses sexis.

Noi, 14 anys
Aquest any a les colònies d'estiu, m'agradaven dues noies i elles ho sabien. A elles també els hi agradava jo. Va haver-hi una nit on vaig parlar amb les dues a soles, amb la primera noia va anar tot bé i vam parlar i ho vam solucionar. El que ella no sap és que l'altra noia se'm va llençar i ens vam acabar liant amb l'altra noia esperant-me fora de la porta.

Noia, 13 anys
Em posa a 1000 el millor amic de ma germana. Ells tenen 18 anys i un dia ell estava a casa a la terrassa amb ma germana i em vaig començar a tocar pensant en ell, crec que ho va sentir i des d'aleshores no em mira a la cara.

Noi, 16 anys
Em vaig liar amb el típic amic d'una amiga que vaig conèixer aquell mateix dia. Vam anar primer a la platja i després vam acabar tenint sexe oral a un banc enmig del carrer, tapats únicament per una dessuadora. Tothom ens podia veure des dels balcons, però crec que al final ningú se'n va adonar.

Noi, 16 anys
Tinc un amic, que ens veiem molt puntual perquè viu molt lluny, però em posa molt. És més alt que jo (això em posa dels tios, però és una putada perquè soc alt també xd) té un paquetorro que flipes i és atractiu. El millor és que ens passem el dia magrejant-nos "de broma". L'altre dia a la piscina em va agafar amb les seves mans per la cintura i em va empotrar amb el seu monstre. Estic a punt de tirar-me'l t'ho juro.

Noia, 16 anys
L'altre dia vaig estar buscant una samarreta meva que li vaig deixar a la meva mare en el seu armari, però en comptes de trobar la samarreta vaig trobar un satisfayer, el vaig rentar i el vaig provar, mai he arribat a un orgasme com el de l'altre dia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: