Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 2 de desembre

per Adolescents.cat, el 2 de desembre de 2022 a les 09:38
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Quan una persona et transmet males energies, acostumes a jutjar-lo sense conèixer-lo. Obre la teva ment i deixa entrar un altre tipus de mirades. No pots viure en la teva pròpia bombolla. Protegir-se està bé, però no cal aïllar-se.

TAURE 
Et costa dissimular certes emocions i avui en seràs totalment incapaç. Diràs el que penses sense manies, després de dies callant. Algú del teu entorn no s'ho prendrà bé, però rebràs el suport de la majoria. 

BESSONS 
Sovint et costa mostrar les teves emocions en públic perquè no t'agrada veure't vulnerable. Estàs vivint una etapa intensa i això t'està fent tenir alts i baixos que et fan sentir perdut. Algú que està passant per una situació molt similar a la teva, et donarà suport incondicional. 

CRANC 
No et penedeixis d'haver explicat certa informació a un amig/ga. Confia i no tinguis por que et jutgi. Haver-li explicat no ha estat cap error, així que deixa de donar-hi voltes o al final acabaràs tenint una reacció que ell/a no entendrà.

LLEÓ 
Un nou projecte et motiva, t'il·lusiona i et fa sentir ple. És el moment de posar les teves necessitats i desitjos per damunt dels altres. No deixis que et facin sentir malament ni caiguis en manipulacions. 

VERGE 
Has passat per un mal moment emocional i has ferit algú sense que fos la teva intenció. De vegades no sempre som capaços de controlar els nostres impulsos. L'important és que vegis l'error i l'assumeixis. Fes cas al consell d'un familiar. 

BALANÇA 
Avui sentiràs que les teves decisions poden afectar persones que t'importen i això et pot frenar. Busca el suport d'un signe d'aigua: les seves paraules et poden guiar a l'hora de fer el pas. 

ESCORPÍ 
No t'agrada gaire improvisar ni tampoc que els plans no vagin segons havies previst. Avui, però, ho hauràs de fer i te'n sortiràs més bé del que creies. Potser és perquè prop teu hi ha una persona que et fa treure el millor de tu. 

SAGITARI 
Els que últimament t'estan jutjant són persones que no et coneixen realment. Tu saps els teus motius, així que fes cas al teu interior i no escoltis veus desconegudes. Vigila a l'hora de donar explicacions, de vegades és millor dir poc que voler ensenyar els detalls. 

CAPRICORN 
Avui tindràs molt present un ex o algú que t'havia agradat en un passat. Que aquesta sensació no et controli perquè podries ensenyar la teva pitjor cara a algú que no s'ho mereix. 

AQUARI 
No t'estàs trobant a gust amb certes persones, així que faràs bé en anar a la teva i allunyar-te'n. Cada cop veus més clar que t'han intentat controlar i t'estàs sentint decebut. El temps ho posarà tot al seu lloc

PEIXOS 
No pots parar de pensar en el futur i això t'estressa. Pensar en el que pot o no pot passar no t'aportarà res bo, sinó més aviat incertesa i inquietud. Estigues més present i deixa de fer suposicions. 





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: