Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 30 de novembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Un amic m'estava intentant fer un petó l'altre dia a la disco i li vaig fer la "cobra" uns 20 cops... Vaig parlar amb ell a fora i em va dir que volia sortir amb mi i li vaig dir que no (no estava segura del que sentia)... Ara ja ha passat una setmana d'això i el problema és que ara m'agrada cada cop més a mi i no sé si declarar-me ara jo...

Noia, 16 anys
M'agrada la meva profe particular. Ens portem 5 anys, però és que mai m'havia passat. Quedem a vegades per anar a prendre un cafè, però ella només em troba com una amiga-nena mona. Ningú sap que m'agrada i no vull acceptar-ho perquè no vull deixar de ser hetero.

Noi, 14 anys
De petit, a l'hora del pati, em feia petons amb moltes nenes i fèiem com "reptes" de: aguanta 10 segons, ara un petó al coll, després havia de fer-ho i petons a totes les meves "novies". El meu rècord vas ser aguantar 2:36 min fent-me un petó, ho tinc apuntat al diari secret.

Noia, 18 anys
Fa un parell d'anys, de festa, portava uns pantalons clarets, i de fer pipí a la muntanya se'm va mullar el pantaló, i es notava molt. Amb la meva amiga vam decidir que el millor seria tirar-me un cubata al pantaló per dissimilar-ho. Eren els meus pantalons preferits, i la taca no va marxar. Això sí, ningú es va adonar de l'incident.

Noia, 16 anys
Vaig a natació amb el noi que m'atrau (som amics, però m'atrau molt físicament). Cada vegada que ens anem a dutxar (en compartiments diferents) ens posem de cantó i parlem mentre ens dutxem. M'encanta tocar-me pensant i parlant amb ell mentre em dutxo.

Noi, 16 anys
Cada diumenge el meu germà petit té partit i els meus pares el van a veure. Total, que quan juga a fora em quedo a casa tot el dia i convido a la meva nòvia i fem de tot mentre els meus pares i el meu germà no hi són.

Noi, 15 anys
En una festa vaig conèixer a una noia, però en aquella festa no va passar res. Vam estar parlant durant uns quants mesos i de tant en tant ens anàvem veient. Podríem dir que t'ondejàvem. A mi m'agrada molt i ella també m'ho va dir. D'un mes per un altre em va deixar de parlar tant cuqui com ho feia abans. Avui en dia no sé si li agrado o no. No ho crec, però és que em té confós.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: