Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 4 de desembre de 2022 a les 08:11
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Segona setmana de desembre:



CAOS, aquesta és la paraula que millor defineix l'energia d'aquests dies. El cel està complicat, les energies estan disperses i així mateix et pots sentir tu. No tindràs molt clar què fer, cap on anar. Tindràs ganes de passar a l'acció en vàries àrees de la vida però et costarà saber com fer-ho perquè el caos és important. Així que et recomanem que esperis.


Si tens molta energia acumulada aprofita per fer esport i canalitzar-la d'aquesta manera, sinó poden aparèixer la ira i la frustració. Alhora organitzat amb visió de futur per quan aquest caos es calmi i puguis passar a l'acció!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: