Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 3 de desembre de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playuzz
The Innocence, també coneguda com Amra Ekta Cinema Banabo, és la pel·lícula més llarga en la història, amb 21 hores de durada. El rodatge va tenir una durada de 176 dies en un període de nou anys, també es van necessitar més de 4.000 membres de l'equip, inclosos els artistes.

Martin Luther King era tan talentós en els seus estudis que va començar la universitat amb 15 anys. Es va saltar el 9è i 12è grau abans d'inscriure's el 1944 al Morehouse College, on va obtenir inicialment un títol en sociologia.

A Gran Bretanya hi ha uns pobles coneguts com a Thankful Villages (o Blessed Villages). Aquests es caracteritzen per no haver patit cap mort durant la Primera Guerra Mundial. És a dir, tots els homes que van anar a la guerra, van tornar a casa vius quan va acabar.

Un gat adult pot saltar entre 5 i 8 vegades la seva alçada. Això seria l'equivalent a la capacitat humana de saltar des del terra fins al 3r o 4t pis!

Procter & Gamble va argumentar durant anys que els Pringles NO eren patates fregides, però el Tribunal Suprem de la Judicatura britànica va determinar que ho eren, exigint que Procter & Gamble pagués 160 milions de dòlars en impostos.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: