Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 584]

per Redacció, el 3 de desembre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
S'havia acabat la classe de mates i jo no vaig entendre res, així que quan tothom va ser fora vaig preguntar-li al profe si em podia tornar a explicar tot. Ell té uns 27 anys i està boníssim. La cosa és que mentre ell m'ho estava explicant, jo estava molt calenta i em vaig acabar llançant. Em va acabar fent sexe oral a l'escriptori. Del millor que he sentit mai.

Noia, 16 anys
Un dia estava a un bar amb els amb el meu millor amic i amb la meva millor amiga. Jo feia molt temps que li tenia ganes al meu millor amic i sabia que la meva millor amiga també. Al següent dia li vaig dir al nen de quedar, però només nosaltres dos i em va dir que vale, vam estar mirant pel·lícules i ell es va decidir llançar. Mentre estàvem follant, va arribar la millor amiga i es va unir a nosaltres.

Noi, 19 anys
Una vegada estava a casa del meu nòvio i havia de marxar. La meva mare em va trucar dient que ja havia arribat. Llavors m'estava acomiadant del meu nòvio, i de sobte em vaig ajupir i li vaig començar a menjar la p*lla. Va tenir una de les millors corregudes, vaig acabar amb la boca i les mans plenes de semen. Tot això amb la meva mare esperant-me, i la seva mare a l'habitació del costat.

Noia, 18 anys
Amb el meu ex, vam follar a l'habitació dels seus pares i estaven tots els seus familiars a casa... Però ens vam deixar la porta oberta i qualsevol persona ens podia veure!! El millor? Va venir el seu germà gran i vam fer un trio.

Noi, 19 anys
Després d'acabar el curs, vaig anar un dia a l'insti per veure els trimestrals i em vaig reunir individualment amb algun dels meus professors. La cosa és que jo havia de fer la sele i no tornaria al insti. Des de sempre m'havia posat molt la profe pèl-roja de bio, molt milf. Li vaig dir així en plan broma a veure com reaccionava, em va acabar fent cubana amb les seves tetases i em va dir que li va encantar tenir-me d'alumne. Jaja molt heavy.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: