Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 28 de novembre de 2022 a les 12:38
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 



Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Ets un noi de 18 anys, que ha escrit aquí, descrivint una noia, "la més guapa del món", que va conèixer en una festa. Només volia dir-te que m'has enamorat, gràcies per escriure bé les comes.

Noia, 16 anys
Anem a la mateixa classe i els nostres noms comencen per la mateixa lletra. Ets més alta que jo i tens els cabells marrons clars i els ulls marrons. Un dia les dues ens vam deixar els texans i vam estar parlant una estona. Tens alguna cosa que m'atrau molt. Si tu també ho sents, parla'm.

Noia, 15 anys
Ets un noi nou que ha arribat al meu institut. Ets guapíssim i tens un somriure súper bonic. Em resultes molt interessant. El teu grup d'amics i el meu s'han ajuntat i ens hem conegut, i a més a més, per casualitat, també som veïns!

Noi, 16 anys
Et vaig veure a BCN aquest estiu i des d'aleshores que no t'he pogut treure del meu cap. Per això t'ho escric. Tu anaves amb un grup de noies i un noi ros. Ets alta, cabells negres, morena i ulls marrons. Portaves un pírcing al nas i unes vans. Estaves parlant amb una amiga teva la qual crec que era alta, castanya i d'ulls clars... parlàveu de vòlei i allà sí que em vaig pillar. L'únic que sé de tu és que et dius Clara i que vull ser el teu rovell...

Noi, 17 anys
Ets amiga d'un amic meu i ens vam conèixer en una festa sorpresa que li vau organitzar i em vau convidar. Ens hem vist alguna vegada més de festa i hem quedat tots un dia per celebrar el teu aniversari. Espero que aquest dia passi alguna cosa amb tu, ja que em poses molt i m'agrades molt.

Noi, 15 anys
Vam anar junts a 1r de la ESO i seiem de costat, però no m'atreies. Ara que fem 4rt d'ESO, després de tres anys, ens han tornat a posar a la mateixa classe i estranyament de cop m'he fixat en tu. A classe sempre t'estic mirant i sempre ens creuem miradetes que crec que volen dir alguna cosa. Ets mig rus i vius en un poble de la província gironina.

Noia, 17 anys
Segurament que no ho llegiràs. Des de petits que som amics, com germans, però jo sempre he volgut ser alguna cosa més i mai m'he atrevit a dir-t'ho. Ets moreno, guapíssim i els teus rínxols m'encanten. Ara tens nòvia, però igualment m'encantaria poder parlar amb tu. El teu nom comença amb O i el meu amb C.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: