Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 28 de novembre al 4 de desembre

per Redacció, el 28 de novembre de 2022 a les 10:40
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES: Has de ser més valent perquè per culpa de les teves inseguretats hi ha una cosa que l'estàs deixant escapar. Tens el cap fet un embolic i no pares de demanar consells als altres. Realment, però, tu què vols? És una setmana per pensar, allunyar-te dels problemes i prendre decisions. Dia de sort: 29.

TAURE: Aquesta setmana és millor deixar de banda les converses per Whatsapp i expressar-te cara a cara, notaràs un canvi important amb algú proper. Tens bona sort en l'amor però vigila amb voler anar massa ràpid amb tot. A vegades sents que la gent que t'envolta no compren els teus sentiments però algú a qui estimes molt farà que et sentis com la persona més afortunada del món. Dia de la sort: 4.

BESSONS:  Són dies importants per tu, et passarà alguna cosa emocionant i no tindràs gaires problemes. L'amor et somriu però has d'estar atent per saber com i quan reaccionar. Aniràs una mica "pujat" per un tema propi i això despertarà gelosia d'una persona que és amiga teva, deixa que l'ambient es refredi!. Dia de la sort: 3.

CRANC:  Aquesta setmana la tindràs més tranquil·la i veuràs que tots els esforços que has fet tenen la seva recompensa. Hi ha algú que vol cridar la teva atenció però tu estàs totalment desconnectat. Descobriràs una cançó amb la qual et sentiràs molt identificat i no podràs parar d'escoltar-la. Tindràs un cop de sort inesperat. T'ajudarà vestir de colors terra. Dia de sort: 4.

LLEÓ:  Sents que realment ningú et compren però aquesta setmana t'adonaràs que el més important és que tu tinguis clars els teus objectius. Passa dels embolics amorosos i gaudeix de la bona sort que t'arriba. És un bon moment per tenir noves experiències. Els estudis trontollen, cal fer colzes. Bones vibracions amb Taure i Sagitari. Dia de sort: 3.

VERGE: Aquests dies estàs molt comunicatiu, xerres pels descosits però vigila i no expliquis un secret teu en un moment de debilitat, no és el moment adequat. De vegades penses que et proposes coses massa difícils d’aconseguir, però aquesta setmana un fet et farà canviar d’opinió. Dia de la sort: 2 .

BALANÇA:  Tens la sort de part teva i només cal que confiïs en les teves virtuts per viure uns dies molt bons. La teva positivitat et farà més atractiu i això ho veuran els altres, especialment algú que no s'havia adonat de la teva existència com a possible parella. Vigila la teva llengua aquests dies perquè sembla que estàs a punt de dir una cosa que serà com una bomba. Dia de la sort: 1.

ESCORPÍ: La teva seguretat fa que les persones que estan al teu voltant et vegin com una persona forta però aquesta setmana tindràs algun moment de debilitat, no tinguis vergonya i explica els teus sentiments a les persones amb qui més confies. Els que busquen parella es veuen beneficiats aquests dies. Bones energies amb Verge i Capricorn. Dia de sort: 3.

SAGITARI:  Tens el cap una mica emboirat aquests dies i necessitaràs ajuda per prendre decisions, dubtes molt! Això es traspassarà al terreny sentimental i sentiràs que tot és un caos. Calma't, només són uns dies. Estàs una mica neguitós per coses que passaran i no et pots concentrar. A finals de setmana tindràs bona sort en l'amor i veuràs que les coses que t'amoïnaven acaben sortint molt bé. Dia de la sort: 1.

CAPRICORN: Els temes amorosos sempre et porten maldecaps, no t'angoixis tant i dedica temps a pensar què és el que realment vols. La felicitat depèn de tu. Dos amics et donaran un bon consell, no el desaprofitis i aplica'l. No diguis SÍ quan el teu cap i el teu cor diuen NO, ets una persona massa bona i de vegades penses més en els altres que en tu mateix. El color rosa serà rellevant per algun motiu. Dia de la sort: 2.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: