Logotip de Adolescents.cat

María Carrillo acusa a Kappah d'abús sexual

per Redacció, el 28 de novembre de 2022 a les 09:54
María Carrillo ha acusat Marcos de Vicente, conegut com a Kappah, d'haver abusat sexualment d'ella. Ho ha fet a través de Twitter en un escrit on denuncia el seu cas.

L'exparella del tiktoker, comença el text explicant que fa uns dies va veure un pòster contra la violència masclista on apareixia Kappah. Es tractava d'una campanya pel 25N on diverses cares conegudes, entre elles Kappah, defensaven la següent frase: "Si no quieres #Niunamenos, no seas uno de más".


"Des del moment en què em va arribar el pòster que no he pogut descansar. M'ha tocat reviure-ho tot", es pot llegir en l'escrit de la María Carrillo, que segueix amb aquestes contundents declaracions:

"Fa molt temps que estic callada intentant protegir una persona que no es mereix ser protegida [...]. Aquesta persona (Kappah) m'ha fet creure que el que estava passant era normal, que els crits eren normals, que enfadar-se amb mi per no voler fer res sexual era normal".


En el text, María Carillo també assegura tenir "por" de la reacció que pugui tenir el Kappah i de com pugui tergiversar les seves paraules. De fet, ha acabat esborrant el tuit després que ell ho desmentís tot i assegurés que emprendria mesures legals contra ella.

 
@ow.hrr estoy flipando tio 😓 #greenscreen #fypage #parati #viralvideo #destacame #kappah ♬ facts del beny - 𝔞𝔩𝔢𝔵𝔞𝔫𝔡𝔯𝔞 ⚢


"Si elimino aquest tuit no és perquè em retracti de res del que he dit, és perquè no vull que m'ho recordin cada dos segons quan em sona el mòbil. No vull continuar vivint-ho. No és una polèmica és una cosa que m'ha fet mal i que espero que entengueu", ha assegurat.

 

 
@iam.tumadre KAPPAH EXPLICA POR PRIMERA VEZ EL TEMA DE MARIA CARRILLO I EL⚠️‼️#fyp #kappak#mariacarrillo #abuso ♬ sonido original - yes



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: