Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 26 i 27 de novembre

per Redacció, el 26 de novembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
Àries: Intenta controlar els teus nervis! Estàs molt alterat i tot t’afecta més però aquest cap de setmana trobaràs una petita solució que començaràs a aplicar. Compte amb els Balança. Moment de sort: dissabte al migdia.

Taure: Estàs en un moment molt positiu per resoldre els teus conflictes, per molt complicats que siguin. En l'amor, aquest cap de setmana podràs experimentar vivències molt interessants. Moment de sort: dissabte a la nit. 

Bessons: Saps que els teus pressentiments gairebé mai fallen Bessons, però no et precipitis, evita avançar-te i deixa que tot arribi al seu temps. Atent a les oportunitats que et brinda el cap de setmana. Moment de sort: diumenge a la tarda. 

Cranc: Aquest cap de setmana gaudiràs d'una energia molt positiva i seràs feliç en l'amor. Bones energies en l'entorn familiar. En el teu cercle d'amics t’estàs ficant massa en un assumpte que no et pertoca i això et podria portar conseqüències. Moment de sort: diumenge a la tarda. 

Lleó: Durant el cap de setmana allunya't dels envejosos, dels negatius i dels mals rotllos. Una cosa inesperada et farà somriure. En general estaràs més tranquil i sabràs què fer en cada moment, no deixis que els altres decideixin els teus plans. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

Verge:  Aquest cap de setmana s'aniran resolent els temes que tens pendents, i les iniciatives que comencis et reportaran bons resultats. L'amor acapararà la teva atenció. Tens molt bona sort en general, especialment dissabte. 

Balança: Et toca ser més comprensiu i saber quan és el moment de perdonar, intenta no cabrejar-te amb aquesta persona que sempre t’ha estimat. Les persones Àries et portaran bones vibracions. Moment de sort: dissabte a la nit.

Escorpí: Aquest cap de setmana els Esocrpí estareu més alterats i sembla que us afectarà qualsevol cosa, potser podries canalitzar tot això d’alguna forma creativa... Tens bona sort amb l’amor, especialment diumenge a la tarda.  

Sagitari: Finalment aquest cap de setmana t’arriben bones notícies! Això farà que estiguis de més bon humor i els altres ho notaran. Intenta fer una activitat diferent en algun d'aquests dos dies. Tens molt bona sort en general. Moment de sort: dissabte al vespre.

Capricorn: Aquest cap de setmana estaràs molt pensatiu i sentiràs una connexió especial amb una persona que sempre ha estat al teu costat, demostra-li que l’aprecies. Vigila amb els Lleó. Moment de sort: dissabte a la tarda.  

Aquari: Potser no és el millor moment per assumir riscos, intenta mesurar bé les teves paraules i no et deixis influenciar per les males llengües. Et sentiràs molt bé parlant amb les persones Aquari i Cranc. Moment de sort: dissabte a la nit.

Peixos: No tinguis por de dir el que penses, tot i que saps que les teves paraules poden fer una mica de mal a una persona que estimes. Ha arribat el moment de dir-ho. Moment de sort: dissabte al migdia. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: