Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 24 de novembre

per Adolescents.cat, el 24 de novembre de 2022 a les 09:47
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.



 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui et toca desconnectar perquè fa una setmana que estàs molt centrat en els estudis/feina. Intenta ser més espontani i no voler-ho tenir tot controlat, perquè si no podries frustrar-te. Tindràs una connexió especial amb els Verge.

TAURE 
Després d’uns dies amb els ànims baixos, avui algú et retornarà el somriure i et notaràs amb més ganes de fer coses. Per fi deixaràs enrere un tema amb el qual t’estaves obsessionant i pararàs de fer preguntes. I és que de vegades, hi ha coses que millor no saber-les. 

BESSONS 
Avui mostraràs la teva cara més solidària. Els problemes d’algú proper a tu et faran reflexionar i oferiràs la teva ajuda de manera desinteressada. Et sentiràs amb més equilibri que mai i estaràs molt optimista. 

CRANC 
Avui algú et retraurà la teva poca implicació en un assumpte. Això et farà replantejar certes actituds que has tingut aquests últims dies. Si creus que has comès un error, no siguis orgullós, i digues-ho. 


LLEÓ 
Si fa temps que calles alguna cosa que penses sobre la teva parella o sobre un amic/ga, avui serà el moment d’expressar-ho en un context relaxat. Pot ser que l’altra persona no s’ho prengui bé, però saps que és el que havies de fer.

VERGE 
Avui et sentiràs frustrat perquè no sabràs com ajudar una persona que estimes molt i que ho està passant malament. No vulguis carregar amb tot el pes tu. Si uneixes forces amb altres persones, us serà més fàcil buscar una solució. Bones connexions amb Àries.

BALANÇA
No et serà fàcil, però avui has d’arribar a un acord amb algú de la teva família. Saps que no pots deixar passar més temps o cada cop et costarà més tenir aquesta conversa.

ESCORPÍ 
Hauries d’intentar relaxar-te i deixar de donar voltes a certes preocupacions. Algunes sorgeixen de pors irracionals que has d’aprendre a controlar. Pensa quins temes pots solucionar realment i no pensis més en els altres. Sigues més pràctic. 

SAGITARI 
Avui veuràs clar que haver-te distanciat de certa persona va ser una bona decisió. Et sents molt més tranquil i has aconseguit trobar un equilibri que havies perdut i et feia estar malament. 

CAPRICORN 
Avui deixaràs clar que la teva vida i les teves decisions són teves i de ningú més. Últimament estàs molt cansat que tothom opini sobre què has de fer i què no. Posar límits t’anirà bé.

AQUARI 
Avui, una persona del teu entorn et pot ajudar a apropar-te a algú amb qui estàs interessat. Sigues tu mateix i no permetis que les teves pors et controlin. Ets una persona molt valuosa, no ho oblidis. 

PEIXOS 
Comences un projecte que no és senzill, però que et fa molta il·lusió i això es nota. Et sents amb molta energia i notes que estàs creixent en l'àmbit personal. Tindràs molt bona relació amb els signes d’aire. 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: