Logotip de Adolescents.cat

Phoebe Dynevor i Andrew Garfield estan junts?

per Redacció, el 24 de novembre de 2022 a les 08:57
Durant aquesta tardor s'han anunciat diverses separacions, però també noves parelles. Primer van ser Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid, després Emily Ratajkowski i Pete Davidson, i ara sembla que també s'han ajuntat Phoebe Dynevor i Andrew Garfield.

Fa uns dies, l'actriu de Bridgerton va coincidir en una festa amb Andrew Garfield, actor a qui molts i moltes recorden pels seus papers a Spiderman.


Segons han explicat diversos assistents a la celebració, els artistes van tenir una connexió instantània. "Es notava que hi havia atracció i que s'agradaven", ha dit a The Sun una de les persones que va ser a la festa.

 
De fet, Phoebe Dynevor i Andrew Garfield van marxar junts de l'esdeveniment i des de llavors se'ls ha tornat a veure plegats diverses vegades. Tot i això, de moment cap dels dos ha confirmat ni desmentit la seva suposada relació.

L'última parella coneguda de Phoebe Dynevor va ser Pete Davidson, amb el qual va trencar l'estiu passat. Pel que fa a Andrew Gerfield, aquesta primavera ho va deixar amb Alyssa, la seva nòvia des de feia vuit mesos. També va estar sortint molt temps amb l'actriu Emma Stone.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: