Logotip de Adolescents.cat

Trucs per aconseguir més plaer masturbant-te només amb les mans

per Redacció, el 24 de novembre de 2022 a les 06:00
Les joguines sexuals s'han convertit en un imprescindible per a moltes persones. I, tot i que tinguin coses molt bones, també en tenen d'altres no tan bones. La primera és que t'acostumes a no fer res, perquè la joguina fa tota la feina per tu i, la segona, és que arribar a l'orgasme es torna molt fàcil.

Com explica a Platanomelón Aída Valles, psicòloga clínica especialitzada en sexe, els vibradors i els succionadors tenen una estimulació molt directa, concreta i potent. Si t'habitues a això i t'acostumes a aquesta sensació, és possible que a l'hora d'intimar amb una persona et costi més arribar a l'orgasme, ja que necessitaràs una estimulació molt més intensa.

Això no significa que hagis de deixar d'utilitzar les joguines sexuals, sinó que el que has de fer és alternar-ho amb l'estimulació manual. El que importa és gaudir del viatge d'arribar a l'orgasme i amb les joguines és més complicat. Vas directe a l'orgasme i això pot provocar addicció. És per això que es recomana dosificar el seu ús.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: