Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 27 de novembre de 2022 a les 08:58
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Primera setmana de desembre:



En aquests dies d'energia Sagitariana comencem a trobar sentit a allò que ens ha anat sacsejant durant l'any. Sagitari amplia la nostra consciència i l'autoconfiança, com si veiéssim la llum per fi. L'energia d'aquesta setmana ens fa vibrar en la confiança, l'abundància i l'entrega. És molt important que ens enfoquem en trobar solucions enlloc de perdre'ns en els problemes.


Sagitari també és el viatger, així que avança en el trajecte, obre nous horitzons i tingues fe perquè els límits els poses tu.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: