Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 23 al 29 de novembre

per Redacció, el 23 de novembre de 2022 a les 10:10
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 



Versió sense playbuzz
ARIES
Algú que feia temps amb qui no parlaves t'obrirà i et sorprendrà gratament. Agafa-t'ho amb calma i no li donis tot de cop! Que si realment vol s'ho hagi de currar i vigila les temptacions de caure-hi a la primera. Color de la sort: el groc.

TAURE
Et trobaràs amb algú que fa temps va fer el seu camí, però és algú molt especial que no saps ni com ni perquè veu perdre el contacte. Poseu-vos al dia, parleu i no tinguis por en deixar que els sentiments que un dia vas tenir tornin. Dia de la sort: Dilluns.

BESSONS
Si algú ha d'aparèixer que ho faci, però no ho necessites. Et sents un pèl saturat i és perquè poder portes un temps encadenant diferents relacions que no han arribat a res o no t'han acabat d'omplir. Consell: Desconnecta i fes alguna activitat a l'aire lliure que t'agradi.

CRANC
No supliquis mai a ningú. Si vol marxar, que marxi, així sempre t'asseguraràs que la persona que es quedi ho faci perquè vol i perquè ho sent. Només així et faran feliç com et mereixes. Centra't en tu i en les petites coses que et fan feliç. Dia de la sort: Divendres.

LLEÓ
Et sents una mica perdut perquè ara mateix estàs bé però sovint aquesta situació de confort fa que desitgis conèixer gent nova i moure't per altres ambients. Fes-ho, però no descuidis el que ja tens o si no te'n penediràs quan ho perdis. Consell: conta fins a 10 abans d'explotar.

VERGE
És el moment de fer fora a la gent tòxica del teu voltant. Aquelles persones que indirectament afecten les teves relacions amoroses però tu no te n'adones. Si tens parella, entendràs que les relacions són cosa de 2 i que tu ja ho estàs donant tot. Color de la sort: vermell.

BALANÇA
Estàs començant a sentir coses molt especials quan estàs amb aquesta persona. Et ve de gust enamorar-te però la desconfiança et farà frenar. No tinguis por a dir el que sents pel que pugui pensar, aquest algú especial ha vingut per quedar-se. Dia de la sort: 24.

ESCORPÍ
El mes no comença com esperaves i arriba una època una mica complicada. Et discutiràs amb aquella persona especial i tindreu un conflicte que només amb molta paciència i sinceritat sereu capaços de solucionar. Consell: les coses com abans se solucionin millor, així que parla-ho.

SAGITARI
Has començat el mes amb energia i això es nota, et sents feliç i amb confiança. És possible que comencis a parlar amb diferents persones, per whatsapp, per insta,... Tindràs on triar i donat aquest gust. Te l'has guanyat i ara més que mai tens clar el que vols. Dia de la sort: 28.

CAPRICORN
Aquesta setmana si saps veure els senyals, et convertiràs en el confident d'aquella persona especial. Escolta-la, que vegi que hi seràs i que saps estar en els bons i mals moments. Serà una gran oportunitat per tenir una conversa que teniu pendent. Color de la sort: blau marí.

AQUARI
Si no vol fer coses amb tu, no tens problema per fer-les en solitari o buscar-te algú altre. Perquè no ho fas? Has de prendre la decisió de si vols esperar més o no, però no perdis el temps. Consell: Pensa un cita que li pugui agradar, si posa una excusa, ja tens la resposta.

PEIXOS
Hi ha diverses persones que et van al darrere i farien qualsevol cosa per tenir la teva atenció. Obre els ulls i estigues al cas, a vegades cal veure les coses des d'un altre punt de vista per adonar-te que el flirteig ja fa temps que hi era. Dia de la sort: Dijous.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: