Logotip de Adolescents.cat

Polèmica entre tiktokers espanyols: Inés Chumillas acusa influencers de dir-lo gorda i assetjar-la

per Redacció, el 23 de novembre de 2022 a les 09:10
El cas d'Inés Chumillas, una tiktoker coneguda pels seus continguts sobre maquillatge, s'ha convertit un dels temes més comentats a les xarxes socials en les últimes hores. Tot va començar dies enrere, quan va publicar diverses stories assegurant que havia tornat a casa dels seus pares a Albacete després d'uns mesos traumàtics a Madrid.

Què va passar?


La creadora de contingut ha acusat, sense dir noms, als seus "suposats amics influencers" de provocar-li una depressió que l'ha "destrossat".

"Estic replantejant-me publicar la llista negra d' influencers superbones vibres que es van dedicar a amargar-me la vida dient-me gorda", escrivia Inés Chumillas a Twitter.

 
Com era d'esperar, el missatge va provocar la indignació i l'interès de centenars d'usuaris i finalment la tiktoker va decidir gravar uns vídeos donant més detalls sobre l'assetjament que havia patit.

"Porto tenint ansietat des que tinc 14 anys, però mai ho havia passat tan malament", comença dient al vídeo. "Estava sola a Madrid i per culpa de l'ansietat vaig engreixar-me 20 quilos. Vaig desenvolupar un TCA perquè només em tranquil·litzava si menjava i després me'n penedia".

 
@ineschumillas

parte 1

♬ sonido original - inés




Baralla amb un influencer


A més a més, segons explica al vídeo, un altre fet que li va provocar encara més malestar va ser la discussió que va tenir amb un amic influencer durant un viatge. Van estar mesos sense parlar-se. En preguntar a una altra tiktoker sobre el tema, ella li va dir: "No et preocupis per ell, perquè no para de dir-te gorda a l'esquena".

Aquestes paraules van acabar derivant en una forta discussió, tal com es pot veure en les captures de pantalla que lnés Chumillas ha compartit. Quan Inés va enviar missatges enfadada a aquest creador, que molts suposen que és Jorge Cyrus, l'altra amiga, suposadament Lucía Bellido, va afegir encara més polèmica i va tergiversar la realitat.


 


"Ella per a rentar-se les mans va dir que m'ho havia inventat", recorda la tiktoker, adjuntant missatges. "El teu físic ha empitjorat", es pot llegir: "Estem mirant pel teu bé, perquè tenim ulls".

 
@ineschumillas

parte 2

♬ sonido original - inés


 
@ineschumillas

parte 3

♬ sonido original - inés

Trucades anònimes


Per si això fos poc, paral·lelament una parella de famoses, molts creuen que es tracta de Susana Reyes i Raquel Conde, es van enfadar amb ella i presumptament van contractar a algú perquè la truqués de manera anònima insultant-la i dient-li gorda.

"Carla Flila ha estat l'única que m'ho ha explicat", ha revelat. De fet, aquest és l'únic nom que ha assenyalat obertament. La resta són tot suposicions.

 
@ineschumillas

parte 4

♬ sonido original - inés



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: