Logotip de Adolescents.cat

Polèmica entre l'actor Jaime Lorente i aquest famós streamer, què està passant?

per Redacció, el 22 de novembre de 2022 a les 09:07
Què està passant entre Jaime Lorente i l'streamer català ElMillor? Realment hi ha polèmica entre els dos o es tracta d'una campanya o acord que desconeixem?

Aquestes són algunes de les preguntes que diversos usuaris s'han fet a les xarxes socials, després de veure les paraules –o més ben dit insults- que s'han dedicat l'streamer i l'actor.


Des del seu perfil oficial de TikTok, podem veure com Jaime Lorente es riu d'unes declaracions del streamer, en què afirmava que el Xokas "és el populista" més gran del món. L'actor hi afegeix "i tu el més imbècil".
 
@jaimelorentelo #pegar un video de @papafranciscano ♬ sonido original - Jaime Lorente lopez


Pel que sembla la baralla té a veure amb unes declaracions prèvies d'ElMillor en les quals posava en dubte la qualitat de la sèrie La Casa de Papel i la feina de l'actor. De fet, l'streamer afirmava que "havien fet fora" a Jaime Lorente, cosa que ell ha negat: "Me'n vaig anar jo imbècil".

 

El fet que s'insultin sense manies i de manera tan freqüent està fent sospitar a alguns usuaris que podria tractar-se d'una broma. De fet, també podria ser alguna campanya per promocionar alguna sèrie o esdeveniment. Vosaltres què en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: