Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 23 de novembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noi, 20 anys
Quan tenia 19 anys tenia un amic amb novia. Jo em portava super bé amb ella, érem millors amics. També érem molt carinyosos. Doncs la qüestió és que en vàries ocasions em va demanar d'anar a dormir amb ella (petició que el nòvio no sabia) i totes les vegades vaig buscar excuses per tal de no anar-hi. Vull posar l'incís que em va remarcar que dormia amb tanga i sense sostenidors. Encara em pregunto què hauria passat si hagués anat a dormir a casa seva.

Noi, 16 anys
L'altre dia estava a classe amb el meu company que em posa molt. Em va començar a posar mà i vam acabar fent-nos palles a la classe. Em va posar molt i no he tornat a parlar amb ell.

Noia, 16 anys
Tinc una molt bona amiga que des de fa temps m'agrada. De fet, abans de ser amigues ja em feia tilin. La cosa és que no sé què fer perquè ella té nòvio, però em confon molt perquè moltes vegades hi ha com un tonteig mutu. No sé què pensar ni fer perquè no vull cagar-la amb l'amistat, però és que cada cop m'agrada més.

Noi, 19 anys
La setmana passada vaig anar a Vic a tatuar-me. Quan vaig arribar i em vaig presentar amb la tatuadora, em vaig adonar de què érem d'edats similars, així que vaig aprofitar la sessió per llençar la canya perquè estava molt bona, i va funcionar. Després de la sessió em va convidar a prendre unes birres a un bar a prop de l'estudi a la nit, vam acabar liant-nos. No contents amb això, la cosa va acabar pujant de to, la vaig portar a casa i vam acabar follant. El millor polvo de la meva puta vida.

Noia, 13 anys
Fa temps que m'agrada un noi de classe, però jo no li agrado. La cosa és que ens van seure junts, i a l'hora de mates vaig veure que se li empinava, em va semblar molt hot!! Li vaig tocar la polla, ell no em va dir res i li vaig acabar fent una palla. El problema és que quan es va córrer va fer molt soroll i tothom es va acabar assabentant. Fins i tot la seva novia.

Noia, 16 anys
Tinc un fetitxe molt raro i és que m encanta que la gent es trenqui els ossos per poder-los veure amb una part del cos enguixada. Em posa molt veure vídeos de gent que està a l'hospital embenada. Crec que soc l'única que li passa i em fa molta vergonya acceptar-ho, però sempre em faig escenes amb els meus crush fent veure que s'han trencat alguna cosa, els vaig a visitar i ho acabem fent amb el morbo de què està immobilitzat.

Noia, 17 anys
Un dia estava a classe amb la meva amiga. Total, que el profe tenia la bragueta oberta i la meva amiga i jo ens vam posar molt calentes perquè està molt bo. Quan va acabar la classe vam anar al lavabo i ens vam començar a tocar el clítoris pensant en ell les 2 juntes perquè marxes el calenton... i fua quins orgasmes!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: