Logotip de Adolescents.cat

Tatuar-se aquesta part del cos, l'última tendència entre influencers: és perillós?

per Redacció, el 22 de novembre de 2022 a les 06:00
Durant els últims anys s'han posat de moda moltes operacions i retocs estètics. Ara és tendència tatuar-se ells llavis i molts influencers estan compartint el seu canvi a través de les xarxes socials.
 
@jonanwiergoo

😳😳😳 es muy fuerte


♬ Send Me on My Way - Vibe Street

En Jonan Wiergo ha compartit recentment el seu retoc i ha explicat que ho ha fet perquè tenia "els llavis massa blancs". Per donar una mica més de color al seu rostre s'ha sotmès a un procés conegut com a "micropigmentació" i que és menys dolorós que fer-se un tatuatge normal.


Però també és menys duradora, ja que el pigment s'introdueix només a les capes superiors de la pell. Sol durar uns dos anys sense necessitat de tornar a tenyir-los, igual que passa amb els tatuatges de celles i delineat d'ulls.

Com Jonan ha mostrat al seu vídeo, aquest retoc comporta certs riscs com que el llavi presenti ferides després de rebre el pigment. Per això, abans de fer-se qualsevol retoc estètic cal tenir clar el motiu pel qual es fa i assegurar-se de què no es té cap al·lèrgia cap al producte i que qui realitzarà el retoc és un professional qualificat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: