Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 21 de novembre de 2022 a les 09:24
a fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Vam sortir del mateix metro a Urquinaona el passat 13 de novembre. Anaves amb uns quants amics teus, suposo. Vau pujar per les escales d'una manera molt estranya, semblaves una gavina i vaig riure. Te'n vas adonar i quan ja estàvem tots a dalt et vas posar darrere meu i vas començar a cantar la cançó de Súbeme la Radio. Si arribes a llegir això, ets un grande.

Noia, 14 anys
Ets alt, moreno, ets guapíssim. A 1r d'ESO quan ens van barrejar les classes de primària i va ser la primera vegada que vam parlar, però ens odiàvem, jo era una pringada i volia les finestres obertes per ventilar i tu les volies tancades. A 2n d'ESO tot va canviar, ens va tocar junts al costat unes quantes vegades i vam connectar molt, a mi gairebé em posen la meva primera falta a tecnologia per tu, perquè no paràvem de riure. A 3r d'ESO hem parlat, però no de debò, però tinc la sensació que vens al costat meu (on seu un amic teu) per parlar amb mi o per tenir-me a prop. Segurament no llegiràs això però... si et sents identificat noi que comença amb D digues alguna cosa a classe (si em poso vermella que no t'estranyi) o per insta.

Noia, 14 anys
Vas a 4t ESO, jo a 3r i no hem parlat mai, però crec que ens portaríem bé! Tens els cabells curts i un pírcing al llavi. Tens una camisa negra amb fulles blaves que m'agrada molt. Diria que tens alguna cosa amb una noia:( M'agradaria atrevir-me a parlar-te.

Noi, 16 anys
El més possible és que no llegeixis això. El teu nom comença per la A, el meu per la J, els dos portem ulleres, ens hem conegut aquest any fent batx científic. Tu fas voleibol al meu poble, tot i ser d'un altre. Crec que tu no saps el que sento per tu, encara que una amiga teva si que ho sap.

Noia, 19 anys
A principis de setembre coincidíem més als FGC de Terrassa a Provença, però ara de tant en tant també et torno a veure al meu vagó. Puges sempre a Vallparadís Universitat, ets un noi alt de cabells negres crec i ens hem mirat diria més d'un cop, però apartaves la mirada. M'agradaria parlar amb tu perquè ja és impossible oblidar-te.

Noia, 18 anys
Estudio educació primària al Campus de Mundet. Fa poc vaig veure un noi al metro del mateix campus, moreno, alt pantalons verds i nike blazer. Anava en crosses. O estudia psico o educació social. Fa poc et vaig tornar a veure i ja no portes crosses. T'has convertit el meu crush de la facultat.

Noi, 18 anys
La més guapa del món. Et vaig conèixer gràcies a un amic, a una festa, una mica tard, però amb el temps que vaig estar amb tu n'hi va haver prou. Ets molt baixeta i cuqui i el teu somriure és màgic. Recordo que estaves cuidant a una amiga teva borratxa i per això no vam parlar molt, però, em vas enamorar.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: