Logotip de Adolescents.cat

El tipus de sexe que hauríem de porvar, segons els experts i expertes

per Redacció, el 8 de desembre de 2022 a les 06:00
Tenir sexe davant del mirall pot augmentar les sensacions de plaer. Així ho assegura l'experta en sexe i relacions Rhian Kivits a Cosmopolitan. I és que l'estimulació visual és un dels nostres estímuls biològics, encara que quan pensem en sexe potser ens n'oblidem.

"Et permet ser un voyeur de la teva pròpia experiència sexual, pots obtenir una perspectiva diferent i això pot ser molt eròtic", explica l'experta.


A més, el sexe davant del mirall també pot augmentar la intimitat amb la teva parella, ja que "ajuda a mostrar el plaer que experimenta l'altre, fet que pot fer-te sentir més segur".
 

Com començar


Primer de tot, evidentment, cal parlar-ho amb la parella i acordar-ho. Les primeres vegades és normal que faci vergonya mirar-se el mirall, per això es recomana posar-lo al costat del llit.

D'aquesta manera la visió no és tan directe i es pot mirar només quan es vulgui.

L'important és deixar-se endur i viure el moment, gaudint dels cossos i del plaer sense complexos.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: