Logotip de Adolescents.cat

Les 5 fantasies sexuals més comunes

per Redacció, el 10 de desembre de 2022 a les 06:00
Una fantasia sexual és "una representació mental que evoca alguna cosa que vivim o alguna cosa que creem a la nostra ment i que en provoca excitació. No necessàriament ha d'incloure només imatges, sinó també elements sensorials com el tacte, l'olfacte, l'oïda, la temperatura... La nostra imaginació és molt potent" diu Arantxa Moliner, psicòloga emocional i educadora social.

Les fantasies sexuals solen ser un element molt personal i particular de cada persona. Poden sorgir després d'una experiència real, d'haver descobert noves sensacions físiques, després de veure una escena d'una pel·lícula, per experiències sentides a través d'un somni eròtic o per la teva pròpia imaginació.

Segons Platanomelón, aquestes són les cinc fantasies més comunes:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: