Logotip de Adolescents.cat

És veritat que Dulceida ha acomiadat aquest influencer de la seva agència?

per Redacció, el 18 de novembre de 2022 a les 10:34
Aquests dies s'està parlant molt de Kiko Jiménez i del seu possible acomiadament d'In Management Agency, una de les empreses de Dulceida.

Què ha passat? Tot va començar fa uns dies quan l'influencer, i parella de Sofia Suescun, va publicar diverses stories al seu Instagram fent publicitat encoberta d'un web de cites. Es tracta d'una campanya que hauria tancat pel seu propi compte i a l'esquena d'In Management Agency.


Normalment, quan els influencers formen part d'una agència han d'informar de les campanyes de publicitat que duen a terme i les han de gestionar conjuntament amb l'empresa, cosa que Kiko Jiménez no va fer.

Així ho va assegurar Dulceida en l'entrevista que li va fer Jorge Javier Várquez. Visiblement enfadada, la influencer va afirmar que no li havia "agradar gens" com s'havia comportat Kiko Jiménez. Tot i això, no va desmentir ni assegurar que l'haguessin fet fora de la seva agència. "Ho estem valorant internament" va dir Dulceida.


Caldrà veure, doncs, si finalment fan fora o no aquest famós influencer espanyol que compta amb més de 400.000 seguidors i que s'emporta uns 2.000-3.000 euros per post de publicitat publicat.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: