Logotip de Adolescents.cat

María Pombo, durament criticada per dir aquesta mentida a La Resistencia

per Redacció, el 18 de novembre de 2022 a les 09:27
María Pombo va protagonitzar diversos moments polèmics en la seva entrevista a La Resistencia. Un dels més comentats va ser el dels regals al públic.

La influencer va decidir sortejar un viatge al Carib per a dues persones entre els assistents. Fins aquí cap polèmica. La indignació va arribar més tard. I és que quan es va saber que el guanyador era un home gran, María Pombo va deixar anar: "Que ho gaudeixi, total, pel que li queda (de vida)".


 


Evidentment es tractava d'una broma, però molts pensen que és de mala educació fer aquest comentari i encara més en un programa de televisió.

L'altre regal que també ha generat polèmica van ser els entrepans de truites de patates que la influencer va regalar a tothom. En veure el tiquet que hi havia a la bossa, Broncano va preguntar a la instagramer: "T'has gastat 2.300 euros en truita?". Ella va respondre que sí sense pensar-s'ho.


 

Doncs bé, circulen diverses publicacions assegurant que la influencer, realment, no es va gastar ni un euro en aquest regal. De fet, la pròpia marca de truites ha publicat en el seu perfil d'Instagram el tiquet de compra que posteriorment va llegir Broncano en directe.

En aquest es veu clarament que li fan un descompte de 2.300 euros. És a dir, que a María Pombo li va costar zero euros el detall. La suposada mentida de la influencer no ha agradat gens a Twitter on es poden llegir comentaris com:
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: