Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 585]

per Redacció, el 10 de desembre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Aquest estiu estava a la festa major del meu poble i la meva millor amiga em va deixar sola perquè va anar amb un tio. Em vaig posar a parlar amb un noi amb qui ja havia fet coses abans i vam acabar despullats a un carrer i ell follant-me contra un cotxe, amb la festa de fons. Tanta sort que no va passar ningú!

Noia, 18 anys
Un dia la meva parella em va convidar a passar la tarda a la platja amb la seva família i ell. Vam anar a l'aigua sols, aleshores jo em vaig asseure a sobre d'ell (estàvem calents ja), em va preguntar si podia treure la polla perquè ja no aguantava més, la va treure i amb el corrent de l'aigua entrava dins meu. Ens vam posar encara més calents i al final una cosa va portar a l'altra i em va apartar el banyador i la va ficar dins, amb el meu consentiment. Va ser meravellós i únic.

Noi, 16 anys
A l'estiu sempre anava a un poble de vacances i quedava amb un amic d'allà. Em va convidar a casa seva a jugar a la play, i ens vam calentar parlar de com follàvem amb les nostres novies, i ens vam acabar llepant la polla. Cada cop que vaig allà me la menja i jo a ell. És el nostre secret.

Noia, 16 anys
Tinc 16 i estic enamorada d'una amiga meva de 20 anys. Quedem súper poc perquè ella té uni i jo exàmens, però quan estic a casa i al cole no puc parar de pensar en ella. Em poso P0rn0 lèsbic i amb el satysfier penso que me l'està menjant. Ella només es pensa que la tracto com amiga, però uff em posa a 100%.

Noi, 18 anys
Un dia estàvem fent un treball en grups a l'hora de català i jo anava amb un amic i una amiga seva amb la qual no ens fèiem gaire. Entre broma i broma ens vam començar a tocar les cames i altres i vam acabar ella i jo follant al lavabo de l'institut.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: