Logotip de Adolescents.cat

Haribo perd un xec de gairebé 5 milions de dòlars i així recompensa al noi que se'l va trobar

per Redacció, el 17 de novembre de 2022 a les 06:00
A Alemanya, un home ha trobat un xec perdut pel valor de 4,6 milions d'euros a nom de la famosa marca de gominoles Haribo. Podent haver-se'l quedat, l'home va decidir comunicar-li a la marca que havia trobat el xec i com a acte d'agraïment li han enviat un regal que ell considera massa "barat".

Anouar G., va trobar-se un paper a terra mentre tornava a casa després de visitar a la seva mare. Quan va mirar què era, va descobrir que era un xec de 4.631.538,80 euros a nom d'Haribo, de la cadena de supermercats alemanya Rewe.


Es va posar en contacte amb Haribo i el seu advocat li va demanar que destruís el xec i que envies una prova fotogràfica per comprovar-ho. Com a mostra d'agraïment, Haribo va enviar una capsa regal de regal a Anouar amb 6 paquets de productes de l'empresa.

"Em va semblar una mica escàs", va confessar Anouar a Bild. En tot cas, era un xec creuat, de manera que només podria haver-lo bescanviat l'empresa i que, per tant, no corrien cap risc.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: