Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 17 de novembre

per Adolescents.cat, el 17 de novembre de 2022 a les 09:27
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquests dies estàs una mica inestable així que avui no tinguis por i comparteix el que et preocupa amb la gent del teu entorn, estaran disposats/des a ajudar-te i recolzar-te. Avui tens oportunitats en l’amor, així que busca noves emocions.

TAURE
Durant el matí és important que et concentris en acabar alguna cosa que has de presentar, sinó se’t tirarà el temps a sobre. En l’amor coneixeràs a una persona molt atractiva amb la que tindràs possibilitats. És important que mantinguis la moral alta perquè aviat començaran bons temps per a tu! Relaxa’t i descansa :)

BESSONS
Avui estàs força intel·lectual així que pots aprofitar el matí per llegir o avançar feina i ja descansaràs a la tarda! No et preocupis gaire per temes d’amor, dóna temps al temps. Això sí, si t’agrada algú avui et serà fàcil atraure’l/a! També t’anirà bé fer una mica d’exercici per alliberar energia.

CRANC
Avui sents que necessites renovar-te o trobar alguna cosa nova que et motivi, així que pots animar-te a provar experiències. En l’amor rebràs una sorpresa que et farà molta il·lusió! En general estàs optimista, així que gaudeix d’aquest bon moment i recorda descansar!

LLEÓ
Els canvis no arribaran sols si tu no els persegueixes, així que posa’t a fer els teus propòsits d’any nou i posa-hi compromís i ganes! Avui aprofita per fer una mica de feina i veuràs que en els propers dies estaràs molt més creatiu/va. En l’amor també vénen canvis, però no et llancis a la primera i ves amb calma.

VERGE
Estàs esperant una notícia o una resposta d’algú però no forcis les coses, les coses arriben Quan han d’arribar. En l’amor no t’avorriràs, els astres et deparen sorpreses. Avui t’ho passaràs molt bé amb la teva bombolla! Gaudeix :)

BALANÇA
No t’atabalis per la feina que tens per fer, aprofita per organitzar-te bé i veuràs que arribaràs a tot! Pot ser que la teva família se’t faci una mica pesada, intenta tenir paciència i agafar-te les coses bé. Respira fons i el dia anirà bé!

ESCORPÍ
Avui tindràs molt bona relació amb un escorpí que coneixes, aprofita-la perquè et donarà alegries! Se’t presenten dies molt bons en el terreny de l’amor i tens la sort de cara, però és important que també hi posis de la teva part. Estar amb la família o amics també et farà sentir molt feliç, així que aprofita!

SAGITARI
Avui tens la sort al teu favor, així que estigues al cas de possibles oportunitats que se’t presentin. Viu aquest últim dia de l’any amb llibertat, no facis cas d’algunes coses de la família que et puguin molestar. També és molt important que descansis molt, ho necessites!

CAPRICORN
Aquests dies estàs molt pendent dels altres i en part està bé, però no t’oblidis de tu mateix/a. Un amic o amiga necessitarà la teva ajuda i t’agrairà molt que l’ajudis. Et sentiràs molt connectat/da amb les teves amistats, així que gaudeix-ho! Encara que no tens gaires expectatives en la nit d’avui, t’ho passaràs molt millor del que et penses!

AQUARI
En l’amor no vulguis controlar massa les coses, simplement deixa’t portar i fes cas als teus desitjos. Tens un amic o amiga que té una parella que no li convé, fes-li saber què en penses però digues-li de la millor manera per no fer-li mal. Sortir a passejar se’t posarà molt bé!

PEIXOS
Aquests dies tens molt magnetisme així que pots atraure a algú sense proposar-t’ho ni esperar-t’ho! És important que acceptis a cadascú tal com és i no et compliquis la vida intentant canviar a les persones. Parla amb honestedat i evitaràs molts problemes. Tens força energia positiva, així que començaràs el 2020 i començaràs el 2021 amb molt bon peu!




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: