Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 16 al 22 de novembre

per Redacció, el 16 de novembre de 2022 a les 12:07
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES (4/5)
Necessites un canvi d’aires, gent nova amb punts de vista contraris als teus. Gent que sigui diferent a tu i es mogui per altres ambients. Conèixer persones t’ajudarà a trobar què és el que necessites i entendràs perquè diuen allò de “pols oposats s’atrauen”. Consell: obre't de ment.

TAURE (2/5)
Si tens parella, tindràs la sensació que cada vegada us enteneu més i que la compatibilitat entre vosaltres és molt alta. Gaudeix-ho! Si estàs solter/a, tens la necessitat de fer la teva i conèixer gent però no et tanquis si coneixes a algú interessant de qui et podries enamorar. Color: blau.

BESSONS (4/5)
Un malentès farà que tinguis una discussió amb algú que t’agrada. Segurament t’afectarà més del compte perquè no podràs evitar ser rancorós/a i li retrauràs altres coses. Intenta separar els diferents temes i deixa que l’altra persona es pugui justificar. Dia de la sort: Diumenge.

CRANC (2/5)
Aquesta ha de ser la teva setmana per sincerar-te i dir-li a aquella persona el que fa tants dies que calles... Envia-li el missatge o queda en persona, però ha arribat el moment d’atrevir-te i de deixar que els teus sentiments es manifestin. Consell: No tens res a perdre, el no ja el tens.

LLEÓ (3/5)
Tindràs un gran poder de seducció aquesta setmana. Les coses t’aniran bé, els estudis, els amics, la família… i aquesta tranquil·litat et donarà una energia extra per menjar-te el món i aconseguir tot allò que et proposis. No la malgastis. Connexió especial amb: Lleó.

VERGE (3/5)
Ets una persona enamoradissa i fa temps esperes trobar algú especial capaç d'entendre’t. Aquesta setmana, apareixerà o coneixeràs una persona amb qui de seguida t’il·lusionaràs. Vés amb compte: no et precipitis. Simplement deixa’t portar i no pensis en el futur.

BALANÇA (2/5)
El teu caràcter és explosiu de vegades i no costa gaire que entris en una discussió si tens una opinió contrària al respecte. Però aquesta setmana hauràs de fer un esforç per no deixar que et provoquin i intentar ser més dolç/a amb la persona que t’agrada. Dia de la sort: Divendres.

ESCORPÍ (3/5)
Aquesta setmana hauràs de ser molt conscient de les coses que et fan enfadar i no barrejar temes. Controla el teu mal humor i no deixis que coses externes com estudis o família, afectin directament a les teves relacions amoroses o personals. Vés amb compte: amb la gelosia.

SAGITARI (3/5)
Has d’intentar ser una persona més impulsiva en l’amor. Si t’agrada, encara que estiguis confós/a, digues-li perquè potser esteu els dos/ues igual i per això no feu el pas. Vés amb compte: estàs a punt de perdre algú especial.

CAPRICORN (3/5)
Lluites constantment entre el cap i el cor, les teves emocions van revolucionades i encara que vulguis demostrar que no t’importa, et passes les nits ratllant-te. Deixa de fer suposicions del que creus que passa i si vols una resposta, demana-la. Vés amb compte: fes l’amor i no la guerra.

AQUARI (3/5)
No estàs sent gaire sociable últimament i t’estàs aïllant de certes persones que ja no t’aporten res. Aquesta setmana un vell amic/ga tornarà a aparèixer a la teva vida. Tindràs sentiments contradictoris però no per això has d’ignorar-lo/a. Connexió especial amb: Cranc i Peixos.

PEIXOS (3/5)
Últimament el tema de l’amor està molt tranquil. Tens l'oportunitat de fer memòria i veure quines persones especials han passat per la teva vida i tornar a contactar amb les més importants. Algú hi ha amb qui teniu temes pendents. Consell: val més insinuar i ser subtil.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: