Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 16 de novembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
L'altre dia estava amb el meu nòvio a les escales de l'escola i ens vam posar molt calents. Total, que em va deslligar el cinturó i em va fotre les mans per dins i jo igual. No li vaig fer una palla perquè estàvem a l'escola, però si no...

Noia, 17 anys
Un dia estava a casa meva amb unes amigues i em van fer trucar al meu "crush". Total, que quan va contestar li vaig acabar dient que m'agradava i ell em va dir de quedar. Vam quedar a casa seva i ens vam acabar liant. La cosa va pujar de to i vam acabar masturbant-nos. Quan li estava fent una palla van entrar els seus pares i el seu germà. Rarament, als seus pares els hi va fer molta gràcia i em van acabar convidant a sopar. Ens ho vam passar molt bé. Uns dies després vam acabar sortint. 

Noi, 19 anys
M'està començant a agradar molt una amiga. Tinc parella, però ella no es preocupa per mi i més ara que estic passant per un molt mal moment. La meva amiga és atenta, es preocupa, em cuida i em fa feliç. No sé si comentar-li a la meva amiga.

Noi, 16 anys
L'altre dia vaig anar a casa d'una noia de la meva colla que em mola, vaig entrar a la seva habitació i em vaig posar a olorar els seus tangues. De cop ella va entrar i al veure'm se'n va riure i em va dir que havia fet el mateix amb els meus calçotets... Ens vam acabar liant xd.

Noia, 17 anys
Últimament el meu padrastre em posa molt. Un dia va sortir de la dutxa i em vaig quedar a la porta mirant mentre jo em tocava. Quan estava a punt de córrer-me va obrir la porta i vaig intentar dissimular. Crec que no em va pillar, però m'encantaria follar-me'l, ho somio cada nit.

Noia, 16 anys
Fa dos mesos una amiga meva (molt amiga) ho va deixar amb el nòvio (ho va deixar ell). El que no sap és que jo he estat pillada d'ell, fins i tot abans que sortissin. Ara ell m'obre cada dia i ens passen fotos. No sé com explicar-ho a la meva amiga sense que s'enfadi.

Noia, 14 anys
L'altre dia ma mare va mirar les notes a la plataforma i també les incidències, va trobar 3 absències de piscina i quan ho anava a tancar li vaig dir que havia de fer una cosa. Vaig guardar la contrasenya i ara quan falto a alguna classe ho justifico jo mateixa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: