Logotip de Adolescents.cat

Guanya diners a TikTok: l'app paga als joves que utilitzin aquesta funció

per Redacció, el 15 de novembre de 2022 a les 09:42
TikTok paga fins a 7 euros als nous usuaris que es registrin i iniciïn sessió durant set dies seguits a TikTok Now. A més als influencers se'ls ofereix una comissió de fins a 7 euros també per cada membre captat.

La campanya de TikTok Now va començar de manera oficial el passat 8 de novembre, però fins fa poc no es va viralitzar a través de les xarxes socials. En els termes i condicions de l'aplicació s'indica que els interessats que es registrin rebran bonificacions econòmiques si inicien sessió durant una setmana sencera.


No és necessari publicar contingut per a guanyar diners, però sí que cal ser major de 18 anys per participar. La xarxa social ingressa els diners mitjançant una transferència bancària i serveis electrònics.

Recordem que TikTok Now és una plataforma creada per a frenar el creixement de BeReal, una xarxa social francesa que està tenint molt èxit.BeReal permet als seus usuaris pujar només una foto al dia i en un moment aleatori triat per l'app. Això impedeix que la imatge sigui massa preparada o retocada –de fet l'app no inclou filtres-, element que l'ha diferenciada i que l'ha fet créixer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: