Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 581]

per Redacció, el 19 de novembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
A finals de gener vaig perdre la virginitat amb el meu nòvio. Va ser en ple bosc, a la nit, feia molt fred, ell em va mirar i em va començar a fer tocaments, em va entrar el calenton i li vaig fer una palla, vam acabar follant! Per ser la meva primera vegada va estar genial!

Noia, 15 anys
Un amic que feia anys que no veia em va convidar a casa seva a mirar Netflix. Quan vaig arribar va posar Sex Education. Total, que estàvem els dos estirats al costat i ell em va ficar la mà sobre la cuixa i va anar pujant fins que va arribar al co*y, llavors jo li vaig ficar la mà sobre la p*lla, ens vam mirar, i ens vam començar a liar a saco mentre a la tele també ho feien.

Noi, 16 anys
Una vegada vam anar de vacances amb uns amics i un dia ens vam quedar un amic i jo sols a casa perquè els pares havien sortit a comprar. Vam començar a parlar i ens vam posar calents. Ens vam liar i ens vam fer mamades un a l'altre al mig del pis i em vaig acabar corrent. Ara alguna vegada que em conida a dormir ho fem.

Noia, 18 anys
Fa relativament poc vaig quedar amb el meu follamic a casa seva i vam començar a veure una pel·lícula al seu llit estirats, jo davant seu i ell abraçant-me per l'esquena. Total, que em va començar a tocar i a masturbar-me i em va acabar posant esposes i el seu cinturó al coll mentre follàvem super dur, va ser la millor follada definitivament.

Noi, 17 anys
Doncs a mi em molava molt un tio heterazo i un dia a classe de mates em va començar a mirar (jo crec que li havien dit que em molava) i a mi sem va empalmar... La cosa és que vaig demanar d'anar al lavabo i ell també va anar... Doncs se'm va quedar mirant i de sobte se'm va llençar. Ens vam liar i ens vam acabar tocant de forma brutal. Quasi ens pilla la cap d'estudis. Ara de tant en tant ve a casa meva a repetir-ho.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: