Logotip de Adolescents.cat

Què és el quiet quitting en les relacions i com sabent si l'estàs patint

per Redacció, el 14 de novembre de 2022 a les 11:44
És possible que hagis sentit parlar sobre el 'quiet quitting', també conegut com a renúncia silenciosa. Aquest terme es va popularitzar a TikTok ja fa més d'un any i denuncia les condicions laborals actuals.

En concret, el quiet quitting fa referència a "abandonar silenciosament" tota aquella feina extra no remunerada i limitar-se a fer, només, les hores establertes en el contracte. Doncs bé, ara aquesta expressió també s'està fent servir en el món de les relacions amoroses.

El quiet quitting en l'amor

 
De nou, va ser TikTok la plataforma en la qual es va estendre aquesta idea, aquesta vegada de la mà del creador de contingut Daniel Hentschel. "La renúncia silenciosa en una relació és quan la teva parella decideix fer el "just". Ha perdut l'interès i no vol ser el que hagi de trencar. El que vol és crear malestar perquè la deixi tu".

Les persones que adopten aquesta actitud, no és que siguin cobardes, sinó que simplement es bloquegen quan hi ha una crisi i opten pel silenci en comptes de per parlar les coses.

Aquests són alguns dels senyals de quiet quitting en una relació:
 


Versió sense playbuzz
Sents que no t'escolta
Evita els moments íntims
Intenta no parlar del futur junts
Notes que no té en compte les teves necessitats
Mostra poc interès en les converses que teniu
S'aïlla i no t'explica què li passa


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: