Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 14 de novembre de 2022 a les 10:31
a fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noi, 19 anys
Dubto que ho llegeixis però s'ha d'intentar. Ens vam veure el dimarts 3 de novembre a Barcelona, els dos vam agafar la L5 a la Sagrera cap a les 17:30, direcció Cornellà Centre. Ens vam posar l'un davant l'altre, drets, i no ens vam parar de fer mirades fins que vaig baixar del metro, a Sants Estació, portaves uns texans blau cel i un jersei blanc, tenies dos pírcings al nas i eres morena. Jo portava uns pantalons beixos i una samarreta beix amb un dibuix. Em vaig quedar amb les ganes de demanar-te l'insta perquè les mirades eren molt intenses, cap dels 2 podia aguantar-la. Si et sents identificada deixa un comentari.

Noia, 18 anys
Ens hem començat a veure i parlar aquest estiu, però realment jo sé de tu de fa més temps, sempre he volgut alguna cosa amb tu, però tenies nòvia (ara ja no). Vull quedar molt més amb tu, sento alguna cosa molt especial. Per cert, vam començar a parlar gràcies al meu germà ;). Tu ets un any més gran que jo<3

Noia, 17 anys
Ets ros i amb ulls blaus. Fa dos anys em vaig "declarar" quan anàvem a 4rt de la ESO i vas fer com si res. No vaig apropar-me més perquè sabia que tenies un rollo amb una amiga meva. Però aquest any ens hem tornat a trobar i ets més madur. No sé com dir-te que sento alguna cosa per tu i que ric molt quan coincidim. Pista: fem el mateix batxillerat.

Noia, 17 anys
No crec que ho vegis, però va ser ja fa un temps, un dissabte a la tarda, jo estava a la parada de metro de Sant Roc esperant a una amiga. Tu estaves al metro en direcció Pompeu Fabra. Vam creuar mirades molta estona, i com que hi havia un senyor estrany que em feia por, et vaig fer una ganyota i tu em vas posar cara de pena. Soc castanya amb els ulls marrons.

Noia, 18 anys
Ens portem dos anys, tu vius a les Tres Torres i jo a Plaça Espanya. Quan vam començar a parlar no m'ho creia i sincerament ara tampoc, però m'agrada molt com em tractes i que ens diguem el que ens agrada i el que no de l'altre. Sé perfectament que tu no vols res seriós, però jo sí i això sé que farà mal...

Noi, 17 anys
Des que hem començat el curs que no et trec els ulls, tot i que soc dissimulat. M'encanta la teva intel·ligència, ets una mica tímida però sempre saps el que fas. M'agradaria parlar més amb tu. Si notes que algú sempre està casualment pels teus voltants soc jo, vaig a la teva classe i el teu nom comença per L.

Noi, 15 anys
Ets de Barcelona, jo no...Ens veiem poc però quan ho fem crec que connectem molt. Tenim els mateixos gustos (pelis, viatjar, dibuixar) ets baixeta, amb els cabells castanys, ulls blaus preciosos i amb un estil increïble. Fa 4 anys que estic pillat.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: