Logotip de Adolescents.cat

S'inventa les respostes a l'examen i la correcció del professor es fa viral

per Redacció, el 14 de novembre de 2022 a les 08:51
Gairebé tothom ho ha fet algun cop en la seva vida durant un examen: inventar paràgrafs i paràgrafs per intentar fer creure al professor/a que sabem del que estem parlant. De vegades pot funcionar, però en la majoria de casos és un truc que es detecta fàcilment.

Alguns professors es limiten simplement a avaluar malament l'examen, altres però van més enllà i decideixen deixar ben clar que s'ha captat l'intent d'enganyar. És el cas d'una imatge que s'ha fet viral a les xarxes socials amb un missatge sota l'examen que no passa desapercebut:

 

El text del professor/a és clar: "Aquí la cistella per al triple", acompanyat d'un petit dibuix d'una cistella de bàsquet. Abans, el professor ja havia deixat una altra mostra de la seva actitud assenyalant una part del text que parla d'una mentida i li respon: "Perquè vostè ho digui, senyora?". La correció ha arrasat a Twitter amb més de 1.700 retuits i 27.000 m'agrades en poc més de 24 hores.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: