Logotip de Adolescents.cat

Aquest tipus d'atracció domina en tu? Descobreix-ho!

per Redacció, el 13 de novembre de 2022 a les 06:00
Segurament que heu sentit a parlar alguna vegada de la sapiosexualitat. Un concepte que s'utilitza per a referir-nos al fet de sentir atracció sexual i desig per la intel·ligència i per les qualitats morals d'una persona. 

Els sapiosexuals, segons expliquen els experts, tenen una necessitat més intel·lectual que física. Busquen que l’altra persona els aporti nous coneixements i també poder compartir converses enriquidores i experiències noves. 

Això no vol dir que les persones sapiosexuals no tinguin en compte altres factors, com l’aspecte de l’altre, sinó simplement que prioritzen la part intel·lectual. 

Segons diversos estudis, com un elaborat el 2018, es calcula que prop d’un 12% de la població se sent identificada amb la sapiosexualitat. Creus que tu podries formar part d’aquest percentatge? Aquestes són alguns dels senyals característics d’aquest tipus d’atracció:


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: