Logotip de Adolescents.cat

Així és el succionador de punt G que vol revolucionar el món de les joguines sexuals

per Redacció, el 10 de novembre de 2022 a les 14:54
Aquest mes ha sortit al mercat un succionador diferent de la resta de joguines sexuals. I és que en comptes d'estar centrat a estimular el clítoris, es focalitza en el punt G. El Womanizer OG és, de fet, el primer succionador de punt G amb tecnologia Pleasure Air del món.

El punt G està situat entre uns 3 o 5 cm dins de la vagina, a la paret frontal, i és una de les zones erògenes que més plaer proporciona. A l'hora de començar a explorar-lo, el més senzill és introduir els dits índex i anular, amb el palmell de la mà cap amunt, fins a trobar una zona en la paret vaginal amb textura rugosa, similar a la del paladar de la boca. Just allà hi ha el punt.

Doncs bé, aquesta nova joguina sexual permet estimular aquesta zona i fer-ho de manera còmoda i fàcil. Ja que la longitud i la curvatura del Womanizer OG estan dissenyades per a facilitar la localització del punt G.

Com fer-lo servir? Es recomana estar lubricada abans d'introduir-lo a la vagina per tal que les sensacions siguis més plaents. L'ideal és fer-lo servir estant estirada mirant cap amunt, ja que amb aquesta posició és més fàcil explorar. Un cop introduïda la joguina, cal anar-la movent cap endins fins a trobar el punt de plaer. Un cop localitzat es pot jugar amb les velocitats per experimentar amb diverses sensacions. De fet, l'estimulació d'aquesta zona provoca orgasmes més intensos i també és més fàcil que es produeixi un squirt.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: