Logotip de Adolescents.cat

Ja se saben els primers noms del cartell de CanetRock 2023

per Redacció, el 10 de novembre de 2022 a les 11:46
Ja se saben els primers noms del cartell de CanetRock 2023. Els Catarres, The Tyets, Els Amics de les Arts i Suu seran alguns dels molts artistes que actuaran a la novena edició del festival que com cada any reunirà 25.000 persones per gaudir de les millors bandes catalanes.

The Tyets debutarà a CanetRock després d'un any plegat de concerts i reconeixements, sent una de les bandes amb un creixement més gran dels últims anys.

Els Catarres tornen al festival després de la presentació del seu últim disc Diamants per oferir els seus millors hits al públic sempre entregat de Canet.

Els Amics de les Arts, després d'una temporada en silenci en què han estat preparant un nou disc que sortirà a la primavera, per fi tornen als escenaris i oferiran un repertori dels seus grans èxits.

I la Suu, amb una personalitat desbordant i una veu única, emprèn un 2023 amb novetats discogràfiques i una nova gira que, sens dubte, tindrà el moment més bonic a Canet Rock.

A dia d'avui, més de 4.000 persones ja han adquirit l'entrada de l'edició de 2023. Encara esteu a temps de comprar la vostra: estan a la venda al web www.canetrock.cat amb promoció anticipada a 36€!
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: