Logotip de Adolescents.cat

Com estimular el punt A de la vagina per tenir un orgasme

per Redacció, el 11 de novembre de 2022 a les 06:00
Tots tenim més o menys clar on es troba el punt G, però aquest no és l'únic punt de la vagina que es pot estimular per arribar a l'orgasme. L'estimulació del punt A també pot generar molt de plaer i pot fer del sexe una experiència encara més divertida i excitant.

El primer que has de saber és que el punt A està localitzat a uns 7,5 cm de l'entrada de la vagina, just a sobre del punt G. Es tracta d'un punt clau per aconseguir que la lubricació vaginal sigui abundant. A més, com més lubricació hi hagi, més probabilitats de sentir un orgasme múltiple i intens hi haurà.

Cal tenir present que no totes les vagines són iguals i hauràs de buscar on està el teu punt A, ja que no necessàriament ha de trobar-se on la teoria assegura que està. Per tant, hauràs d'explorar el teu cos i entendre on es troba per poder estimular-lo. També pots demanar a la teva parella que t'estimuli, però necessitareu molta comunicació.

Els experts indiquen que el punt A és més fàcil d'estimular que el punt G, ja que hi ha diverses postures que faciliten la seva estimulació. Com explica la sexòloga Zoraida a El País, l'estimulació es pot fer manual, amb la penetració tradicional o amb joguines sexuals i aquestes són algunes postures que permeten la seva estimulació:
  • Tombar-se boca avall i que la parella estimuli per darrere.
  • Seure a la vora del llit i que la parella es posi de genolls i estimuli la zona.
  • Posar-se a quatre potes i que la parella estimuli per darrere.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: