Logotip de Adolescents.cat

Dues posicions sexuals per augmentar l'excitació

per Redacció, el 9 de novembre de 2022 a les 09:01
Una de les fantasies sexuals més habituals és la dels jocs de rol, especialment la relacionada amb la dominació. És a dir, amb el fet que un dels dos membres de la parella "tingui el control" de la trobada sexual.

Evidentment, si es vol practicar un joc de rol cal que hi hagi consentiment per part dels dos, confiança i sobretot molta comunicació. L'ideal, de fet, és parlar-ne abans i establir certs límits i condicions, així com dir què agrada a cada un, per tal de fer-ho tot còmode i excitant.

Trucs per fer el sexe més còmode


Els i les expertes d'OhMyMag recomanen començar a provar posicions senzilles de dominació, com aquestes dues que us portem avui:

L'ajupida

 
És la típica posició d'un estirat i l'altre a sobre però amb una petita variació. La persona que està a dalt, en comptes d'estar asseguda, flexiona els genolls, com si estigués fent "sentadillas" –esquats-. D'aquesta manera és ella qui domina el ritme, els moviments i també la profunditat en la penetració i/o estimulació. Si es vol augmentar l'excitació, també es pot tapar els ulls a l'altre amb un mocador i així incrementar la resta de sentits.

L'asseguda

 
Aquesta posició es tracta, literalment, d'asseure's damunt la cara de l'altre. D'aquesta manera es té una sensació de dominació durant el sexe oral. A més a més, les mans de la persona asseguda queden lliures, així que les pot utilitzar per estimular-se encara més a ella mateixa o estimular la seva parella.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: