Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 9 de novembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Porto 7 mesos amb la meva novia. El cas és que ja ho hem fet unes quantes vegades a un provador del Corte Inglés... Avui estàvem molt calentes i estàvem al provador del Mango i ens hem començat a liar i bé... ja us ho podeu imaginar. Tot anava genial quan el de seguretat de la botiga ha obert la cortina de sobte i ens ha fet fora de la botiga.

Noia, 13 anys
Ja fa un temps que el noi que li agrada a la meva millor amiga em va demanar lio i com que a mi em molava molt (i em mola molt) li vaig dir que sí... Ara ja farà 3 mesos que sortim junts i ens hem liat moltíssims cops. La meva millor amiga encara segueix intentant lligar amb ell i és bastant incòmode i no sé si dir-li, però ell és el millor que m'ha passat i no el vul deixar per res... Necessito consell ja de ja.

Noia, 14 anys
L'altre dia em vaig posar calenta a mates, pensant en el meu crush. La cosa és que em vaig començar a tocar el c*ny i em vaig córrer a saco. Ningú em veia perquè el calaix em tapava, i just aquella tarda va seure a la taula el tio que m'agrada. Em vaig tornar a posar calenta.

Noia, 17 anys
Quan estic sola a casa em poso Nutella als mugrons i em xoco contra el mirall del lavabo. Miro la marca que deixo i penso que soc una artista.

Noi, 17 anys
Fa més o menys un mes que ho vaig deixar amb la meva ex perquè li vaig fotre les banyes. Ella es pensa que ha sigut amb una noia només, però el que no sap és que durant la relació d'un any i mig m'he follat a tres i una d'elles és lesbiana i m'he liat amb 4.

Noi, 14 anys
Molts a la meva classe diuen que van començar a masturbar-se quan tenien 12 i jo faig com si estigués sorprès. El que ells no saben és que jo amb 10 ja mirava tota classe de porno XD.

Noi, 17 anys
Un dia al cine estava mirant una peli de por i en un moment amb tensió el tio del costat em va agafar la polla sense voler. Tot molt excitant jajajajaja.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: