Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 9 al 15 de novembre

per Redacció, el 9 de novembre de 2022 a les 09:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (3/5)
Ets tan sentimental que de seguida desconfies de la gent i pateixes per si no t’estan sent del tot sincers o si t’estan amagant quelcom. Vigila amb la gelosia aquesta setmana perquè et pot fer una mala passada i pot fer que tinguis una discussió innecessària. Dia de la sort: Divendres.

TAURE (3/5)
No sempre pots estar d’acord i quan es tracta de respectar les opinions i els actes dels qui més estimes, encara et costa més. Algú molt especial per tu prendrà una decisió o farà quelcom i tu no estaràs d’acord. Intenta empatitzar per posar-te al seu lloc i veure-ho diferent. Color: verd.

BESSONS (3/5)
Sempre et passa el mateix i tot i que ets una persona molt inquieta, acabes establin-te en una zona de confort, sobretot amb les teves relacions. Aquesta setmana, si vols que les coses vagin bé, queda amb aquella persona que t’agrada i feu algu que no hàgiu fet mai! Dia de la sort: 9.

CRANC (3/5)
Tens una inquietud o una conversa pendent i és possible que aquesta setmana trobis el moment de fer el pas i parlar-ho. És un tema que afecta la vostra relació. Consell: prepara’t perquè la seva reacció no sigui la que esperaves però tampoc en facis un gra massa.

LLEÓ (2/5)
No saps per què tens la sensació d’estar malament amb algú que t’estimes. Potser no us heu barallat del tot però penses que hi ha quelcom que no funciona bé. Diuen que el millor de barallar-se és la reconciliació. Consell: Parla-ho per treure’t les paranoies del cap.

VERGE (3/5)
Creus que tens prou caràcter perquè no et prenguin el pèl però estàs passant per alt alguns detalls. Hi ha algú del teu entorn proper que té una actitud negativa i això afecta directament a la teva relació amb algú especial. Estigues al cas per detectar qui. Dia de la sort: Divendres.

BALANÇA (3/5)
Ets una persona racional, de costums. Però precisament els costums i la rutina és el que menys afavoreix a les relacions. Últimament la teva relació amb una persona que t’agrada s’ha estancat i has de trobar la manera de revifar-ho. Consell: feu algun plan amb més gent.

ESCORPÍ (3/5)
Hi ha algú del teu voltant que fins ara no tenia massa importància però aquesta setmana, coincidireu a algun lloc i farà que la vegis amb uns altres ulls. Estigues obert/a a enamorar-te o sense adonar-te, van passant els trens! Consell: No tinguis por a dir-li a la cara el que et sents.

SAGITARI (3/5)
Ets una persona apassionada i no pots evitar viure-ho i sentir-ho tot al màxim. Hi ha una connexió amb algú que cada vegada està creixent més i aquesta serà una bona setmana per treure tabús i potenciar la teva sensualitat. Connexió especial amb: Balança i Capricorn.

CAPRICORN (3/5)
Comença la teva temporada i per això, és el moment d’oblidar a totes aquelles persones que no t’aporten res. Si vols passar pàgina, hauràs d’acceptar primer que si no t’ho demostren, és perquè no volen. Consell: No siguis tossut/da, no sempre pots fer que canviïn d’opinió.

AQUARI (5/5)
Si tens parella, aquesta setmana hauràs de fer un sobreesforç per aconseguir que torni a haver-hi molta química a la vostra relació. Si estàs solter/a, hi ha algú a prop que t’agrada però si no fas el pas per demostrar-li, et passarà l’oportunitat. Dia de la sort: Diumenge.

PEIXOS (2/5)
El que et convé és un canvi d’aires i gent nova i per fi, aquesta setmana, algú que no coneixes, o amb qui no has parlat mai, s’acostarà a tu i serà una gran sorpresa. Sigues prudent però no deixis de perdre l’oportunitat de conèixer-la. Mai se sap si apareix per quedar-se. Color: blau.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: