Logotip de Adolescents.cat

Polèmica amb aquesta streamer per la seva opinió sobre la infidelitat

per Redacció, el 9 de novembre de 2022 a les 06:00
Un comentari, una opinió o una broma poden fer que rebis hate de manera injustificada. Això és precisament el que li ha passat a l'Abby després de parlar sobre infidelitats en un directe. En concret, estava fent un stream amb Karchez mentre duien a terme un joc de parelles.


Quan van arribar a la pregunta "Posaries les banyes a la teva parella per 10 milions d'euros?", la streamer va respondre que sí de manera contundent, però ell no hi va estar d'acord. Segons Karchez, estar disposat a ser infidel a canvi de diners, sigui la quantitat que sigui, és la prova que la fidelitat té un preu per a la persona que l'accepta. En canvi, l'Abby va preferir fer broma i imaginar-se tot el que podrien fer junts si tinguessin 10 milions.
 
Doncs bé, aquest simple comentari ha fet que l'streamer rebés desenes de missatges insultant-la i tractant-la de mala persona. De fet, l'Abby fins i tot ha fet una publicació queixant-se del hate diari que rep per, literalment, per "tonteries".





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: