Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 13 de novembre de 2022 a les 08:05
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Tercera setmana de novembre:



Venim de dos eclipsis seguits i de moltíssima intensitat emocional. Segurament hi ha coses i relacions a la teva vida que han arribat a la seva fi o s'han transformat, perquè això és el que porten els eclipsis. Potser també hauràs vist les teves ombres i aquells aspectes de la teva vida que necessites canviar per ser més feliç. Doncs bé, aquesta intensitat no s'ha acabat, però aquesta setmana es respiraran aires d'optimisme i ganes de passar-ho bé. Pots planificar alguna escapada o un viatge, això et donarà energia per refer-te i afrontar el que vingui!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: