Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 580]

per Redacció, el 12 de novembre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
L'altre dia estava amb el meu actual lio i allò que ens estàvem liant on estem sempre (que és un parc on gairebé no passa ningú) i la cosa va començar a pujar de to, em va començar a fer dits, jo una palla i vam acabar follant allà mateix. Quin morbo que ens poguessin pillar en qualsevol moment!

Estava a casa d'una amiga i va venir el meu ex. Estàvem de bon rollo i la meva amiga es va adormir. Llavors el meu ex i jo ens vam començar a liar i vam acabar follant al mateix llit que estava l'amiga dormint.

Estava a 1r d'ESO amb l'institut a un teatre de final de curs i jo i la meva parella vam seure al final de tot. No sabíem que teníem els professors al costat i ens varem liar i masturbar per sobre la roba. Després la professora ens va dir: "us ho heu passat bé eh!" Ens hauríem mort en aquell moment.

Aprofitant que el meu nòvio tenia casa sola em vaig quedar a dormir. Després d'estar una llarga estona liant-nos i tocant-nos vam anar a la dutxa i vam continuar allà. Va suggerir de si podia anar a baix i llepar-lo mentre em feia dits. La millor experiència de la meva vida.

Fa dos anys i mig un noi que m'agradava em convidava a casa seva i allà ens liavem i ens tocàvem. Ell sempre me la refregava pel meu cos quan se li aixecava, però res més. Un dia estàvem tan calents que li vaig deixar penetrar-me i vaig perdre la virginitat amb ell. Al cap de poc em va demanar ser la seva parella i ja portem 2 anys i mig sortint!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: