Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 8 de novembre

per Adolescents.cat, el 8 de novembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.
 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Fa dies que et guardes coses per tu i els altres ho noten. No tens per què convertir certs sentiments en secrets: sigues sincer o cada vegada et serà més difícil expressar-te. Confia en tu mateix. 

TAURE 
Et sentiràs molt afectuós i tindràs moltes ganes de demostrar les teves emocions a les persones que t'envolten. Estaràs tan receptiu, que algú amb qui no parlaves gaire, s'atrevirà a explicar-te una cosa molt important per ell/a. 

BESSONS
Els teus amics/gues fa dies que reclamen la teva atenció, potser és el moment de dedicar-los temps i mostrar-los el teu afecte, encara que de vegades et costi. 

CRANC 
Avui veuràs clar que les persones no sempre són com semblen. Si algú et mostra la seva pitjor cara quan les coses van bé, potser t'has de replantejar certes relacions. 

LLEÓ 
Intenta no voler solucionar els problemes dels altres perquè si ho fas, podria ser que encara es fessin més grans. Procura dedicar temps a activitats que t'agradin i allunya't d'aquells/es que només t'aporten negativitat. 

VERGE 
Per a tu és molt important notar el suport incondicional de les persones que estimes i avui te'l demostraran. A poc a poc estàs aprenent a dedicar-te més temps a tu mateix/ i això et fa estar més relaxat/da.

BALANÇA
T'aproparàs a una persona a qui li tenies certa mania i t'adonaràs que, ens el fons, ja no t'importa tant com abans. Això et farà avançar cap a un nou camí i passar pàgina. 
 
ESCORPÍ 
Avui faràs alguns canvis als quals donaves voltes i et sentiràs molt més tranquil. Fa poc vas decidir posar-te objectius a curt termini i ara estàs veient que la teva actuació dona fruits. Segueix així i recuperaràs l'equilibri que havies perdut. 

SAGITARI 
Procura agafar-te les coses amb més calma o l'estrès anirà a més. Avui algú et farà una confessió que no sabràs com interpretar. Demana consell a un amic/fa que el coneix perquè t'ajudi. 

CAPRICORN 
Digues el que penses i el que necessites i no t'ho quedis tot per tu. Vas acumulant coses i això no és bo. Vigila amb els teus impulsos, perquè algú en pot sortir perjudicat. 

AQUARI 
Procura controlar els teus nervis i no caiguis en les provocacions. Escolta't i pren la decisió que tu creguis. A la llarga, sabràs que has fet el correcte encara que ara hi hagi gent que ho critiqui. 

PEIXOS 
Arribaran noves persones a la teva vida i algunes d'elles podrien convertir-se en un punt de suport. Pel que fa a l'amor, intenta allunyar-te del que et fa mal i no lluitis per coses que no valen la pena. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: