Logotip de Adolescents.cat

Així és com la nostàlgia pot ajudar que la teva relació funcioni

per Redacció, el 12 de novembre de 2022 a les 06:00
Si ets una persona nostàlgica, segur que t’agrada recordar moments bonics que has viscut amb la teva parella. El que potser no sabies és que, segons la psicoterapeuta i psicoanalista F Diane Barth, parlar amb la teva parella dels records que teniu junts pot ajudar-vos a donar profunditat a la relació.

Els autors d’un estudi publicat al Journal of Social and Personal Relationships, van trobar una correlació entre la nostàlgia romàntica i un major compromís, satisfacció i proximitat en la relació. Així que, tot i que a vegades et sembli que recordar moments passats pot significar que no estàs satisfet/a en el present, en realitat t’està ajudant a tenir una relació més forta en el present.


Recorda moments reforça la sensació d’haver viscut moments valuosos com a parella, la qual cosa reafirma la vostra decisió de seguir en ella i us anima a seguir endavant. Segons l’especialista, compartir records bonics és una bona manera de mantenir una connexió forta i amorosa.

Per tant, no tinguis por a recordar moments passats juntament amb la teva parella. Aquestes converses són fonamentals per la salut de la vostra relació, igual que les converses sobre idees, sobre altres persones i, sobretot, sobre els vostres sentiments.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: