Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 7 de novembre de 2022 a les 06:00
a fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Estem al mateix equip des de fa 2 anys, anem al mateix insti, però no mateixa classe. L'esport ens han unit i a principis d'aquest estiu notava feeling, això ha fet que de festa passessin coses entre nosaltres Jo pensava que només seríem "amigas con derecho" i que seria un joc, però no m'atreveixo a dir-te que vull més i que potser m'estic pillant.

Noi, 16 anys
Ens hem conegut aquest any a primer de BAT i els dos ens fem mirades i ara comencem a parlar una mica. Per festa major d'un poble no ens vam atrevir a dir res, però per una festa al teu poble vam començar a parlar. M'he pillat de tu i crec que tu ja ho mig veus. El teu nom comença per C i el meu per B.

Noia, 15 anys
Ens hem vist avui a la biblioteca Joan Miró a BCN. Tens els ulls blaus i ets ros. Jo tinc els ulls marrons i soc castanya. Estaves amb els teus amics fent un treball i jo sola i després amb la meva mare. Hem creuat mirades 2 cops, i t'he somrigut. Si vinc algun cop mes a aquesta biblio, espero trobar-me amb tu.

Noi, 17 anys
Sé que no llegiràs això, però sí que ho llegiran algunes de les teves amigues. Ens coneixem des de petits perquè teníem una amiga en comú. Tot i això, no ens vam començar a portar fins a l'estiu 2021. De seguida em vas començar a agradar i m'agrades des de llavors. Sincerament, vull que llegeixis aquesta indirecta per així quan em refusis (sé que no t'agrado perquè has fet molts comentaris dient que no t'agrada ningú) veure si te'n vas del meu cap. La següent frase crec que deixa les coses bastant evidents: un viatge a Grècia a les 05:05 seria bastant xulo.

Noia, 14 anys
Seus al meu costat, i ets un any més gran, però has repetit curs. L'any passat ens portàvem bastant malament, però ara tot el dia estem parlant i ens hem fet molt amics. Quan passes pel meu costat sempre m'agafes de la cintura. Ets ros, tens els ulls marrons i portes ulleres, m'encanta quan rius<3

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer aquest estiu en un casal per adolescents súper xulo, tipus campament. Em sembles molt atractiu, el teu nom comença per J i el meu per M. No hem parlat massa, però en diverses festes del poble hem tingut bastant de contacte visual. Dubto que sàpigues qui soc, però si ho saps obrem :)

Noi, 17 anys
Vam parlar aquell divendres de festa, tot i que ja ens coneixíem d'abans per unes amistats en comú... Et conec de poc, però el parlar amb tu i veure't somriure em va enganxar de tal manera que no he pogut deixar de pensar en tu. Vull pensar que no és un amor impossible perquè vaig notar que estaves còmode tu també... No demano gaire, només que aquella nit no hagués acabat tan d'hora.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: