Logotip de Adolescents.cat

Què està passant entre Lola Lolita i Marta Díaz?

per Redacció, el 4 de novembre de 2022 a les 09:30
Què està passant entre Lola Lolita i Marta Díaz? Hi ha una mala relació entre elles? Aquestes preguntes van començar a circular fa unes setmanes i han anat a més en els últims dies després que totes dues es trobessin en un esdeveniment i no se saludessin.

Ens referim a l'acte de presentació de la docusèrie de Dulceida. En un vídeo publicat a TikTok es poden veure les dues influencers, gairebé de costat, sense creuar-se una paraula ni tampoc fer-se cap gest de complicitat.


A més a més, alguns usuaris han recordat que fa unes setmanes va ser l'aniversari de Marta Díaz i entre la llista de convidats hi havia desens d'influencers, però no Lola Lolita.

Sigui com sigui cap de les dues s'ha pronunciat sobre aquest tema, però si els rumors van a més el més probable és que n'acabin parlant, sigui per confirmar o per desmentir les especulacions que s'estan fent.
@user2483366

creo que siguen siendo amigas si


♬ sonido original - user

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: